.

.

perjantai 30. lokakuuta 2015

Huomenta ja uusi alku

Muutimme vuodenvaihteessa Kotkalaisesta saaristolaiskylästä Porvoon maaseudulle. Samalla vaihtui netin palveluntarjoaja, joten Mökötuvan nettisivut jäivät kellumaan Kymen puhelimen nettiavaruuteen ilman päivitysmahdollisuuksia.

Näitä maisemia nykyisin katselemme keittiön ikkunasta.
Kuva on otettu aivan hetki sitten, kun aurinko herätteli meidät aamuun.
Mietin kauan ja hartaasti uusien kotisivujen perustamista. Olen pitänyt yllä kotisivuja vuodesta 2001 asti ja kirjoitin ne viimeisiin päivityksiin saakka varmaan viimeisenä mohikaanina kokonaan html-koodia naputellen. Tekniikka on tavattoman työläs ja selvää oli, että sivujen pitäisi päivittyä tulevaisuudessa hieman pienemmällä vaivalla.

Sivujen tekemistä lykkäsi myös niiden laajuuden tarpeellisuus. Mielestäni jokainen 26 pentueesta ansaitsisi oman sivun, mutta kertaurakkana kotisivujen rakentaminen tuntui mahdottomalta. Siispä päädyin blogiin. Tarkoitukseni olisi päivittää ajan kanssa jokaiselle syntyneelle pentueelle oma tekstinsä ja että täällä pääsisi seuraamaan uusien pentujen elämän alkutaivalta.

Koirat torkkuvat vielä pedeissään ja kissa nautiskelee aamun ensisäteistä omalla sohvatuolillaan. Isommat lapset lähtivät jo kouluun ja kanit varmaan jo odottelevat kärsimättöminä aamuporkkanoitaa pihalla tarhoissaan.

 

Suunnitelmissa on ensi keväälle pentuja sekä hassulle kissalle Pirrelle, että vielä hassummalle pienelle koiralle Ilolle. Toivottavasti palaat lukemaan ja mielellään myös kommentoimaan Mökötuvan kissoja ja koiria. :)

Olen itse hieman huonosti mukana tällä hetkellä sosiaalisessa mediasssa, mutta jos sinä lukija haluaisit tätä blogia jakaa, niin olisin kiitollinen siitä.

2 kommenttia:

  1. Jes! Mielelläni luen blogia. Se on hyvä tapa pitää yllä "kennellin" kuulumisia

    VastaaPoista